Virtueel koffie-moment Luisterkind

We willen allemaal dat het goed gaat met onze kinderen en soms loop je vast met elkaar en weet je het gewoon niet meer. Je kind vertoont ongewenst gedrag, heeft vage pijntjes of reageert het anders dan andere kinderen … namelijk heel gevoelig. Vaak vullen we in en doen we wat ons geleerd is en van ons verwacht wordt. Echter in je hart voel je iets anders … durf jij te luisteren?
 
Diep van binnen weten we onze eigen antwoorden en die zijn voor iedereen anders. Ieder mens is uniek. Ieder kind is uniek. We hebben allemaal andere behoeften. Laten we daar nu eens naar luisteren en handelen. Dan wordt het leven een stuk gezelliger en kun jij ontspannen en met plezier je rol als ouder vervullen.
 
De Luisterkindmethode is een fijne manier om te luisteren, luisteren in de energie oftewel op energetisch niveau naar een diepere laag in jou, je hart, je ziel … luisteren naar jouw eigen-wijsheid en die van jouw kind. Prachtige boodschappen hebben onze kinderen voor ons en die mogen wij ontvangen. Vaak houden ze ons een mooie spiegel voor door het gedrag wat ze vertonen. En weet je, zo lang jij niet bereidt bent te luisteren zal het gedrag niet veranderen, het zal eerder toenemen net zo lang tot dat jij het wilt horen. Laat mij je helpen en luisteren naar jou of je kind. Graag vertel ik je alles over hoe ik dat dan doe en wat mijn persoonlijke ervaringen zijn met Luisterkind.
 
Woensdag 3 mei  (10.00 tot 11.00) ben je van harte welkom voor een virtuele ontmoeting onder een genot van een eigen gemaakte kopje koffie of thee. Dan vertel ik je ondertussen alles over Luisterkind en de Opleiding tot Luisterkindwerker. Zie ik jou daar?
 
Meld je hieronder aan en je ontvangt van mij een zoom-uitnodiging.