Wil jij ook Luisterkindwerker worden?

Wil jij ook Luisterkindwerker worden? Ben je net als ik ook zo enthousiast over de mogelijkheden van Luisterkind? Luister jij ook graag en vind je het fijn een ander te helpen door een paar puzzelstukjes te leggen, waardoor hij/zij mooie inzichten en concrete handvaten heeft om verder te gaan in zijn ontwikkelingsproces? Dan is de opleiding tot Luisterkindwerker misschien wel iets voor jou.

 

Tijdens deze opleiding maak je kennis met de Luisterkind® Methode en leer je ermee werken. Ook voor je eigen persoonlijke intuïtieve ontwikkeling is dit een mooie opleiding om te volgen. Je gaat steeds meer leren op je gevoel te vertrouwen en deze in te zetten, waardoor je dichter bij jezelf komt en blijft.

20200505 foto social media opleiding
Download hier de brochure van de opleiding tot Luisterkindwerker voor meer informatie.

Wat doe je dan eigenlijk?

Als Luisterkindwerker help je anderen bewust te worden wat er speelt bij een bepaald levensthema, zoals liefde, relaties, werk, ziekte, verlies … of specifieke dilemma’s als bedplassen, nachtangst, faalangst, hooggevoeligheid, stress, buikpijn, niet willen/kunnen slapen, pesten, eenzaamheid, zichtbaarheid …

 

Dat kan voor iedereen; van 0 tot 100, inclusief dierbaren die niet kunnen communiceren door ziekte en overledenen. Je levert een waardevolle bijdrage. Je kijkt wat je in de energie al kunt veranderen en biedt inzichten en handvatten waar de ander zelfstandig mee verder kan. Hoe mooi is dat?

 

Je hebt hiervoor geen eigen praktijkruimte nodig, je bepaalt je eigen werktijd en klantenkring. Voor jouw klanten geldt: geen reistijd, geen vaste afspraken om thuis te blijven of ergens te moeten zijn. Kinderen en dierbaren blijven in hun eigen leefomgeving en hoeven er niets voor te doen.

Wil je je aanmelden voor de opleiding tot Luisterkindwerker?

De opleiding …

Samen met de andere deelnemers ga je veel oefenen en ervaren. Samen gaan we op reis, zodat je na afronding van deze opleiding zelfstandig verder kunt als Luisterkindwerker, conform de Luisterkindmethode van Diana van Beaumont.De opleiding duurt ongeveer een half jaar en is een combinatie van theorie en veel praktijk. Tussentijds gaan we veel oefenen. Jouw investering is jouw enthousiasme, jouw liefde voor de ander, jouw passie voor Luisterkind en luisteren, jouw kostbare tijd om je dit werk eigen te maken en ook €1525,00. De opleiding tot Luisterkindwerker (MBO+) is een door het CRBKO erkende opleiding en daarmee vrijgesteld van BTW.

 

Heb je vragen of wil je deelnemen? Stuur mij een mail of klik op onderstaande button. Dan word je direct doorgelinkt naar een contactformulier waar je je vragen of je interesse in deelname kenbaar kunt maken.

20200316 Opleiding tot luisterkindwerker website