Wil jij ook Luisterkindwerker worden?

Wil jij ook Luisterkindwerker worden? Ben je net als ik ook zo enthousiast over de mogelijkheden van Luisterkind? Luister jij ook graag en vind je het fijn een ander te helpen door een paar puzzelstukjes te leggen, waardoor hij/zij mooie inzichten en concrete handvaten heeft om verder te gaan in zijn ontwikkelingsproces? Dan is de opleiding tot Luisterkindwerker misschien wel iets voor jou.

 

Tijdens deze opleiding maak je kennis met de Luisterkind® Methode en leer je ermee werken. Ook voor je eigen persoonlijke intuïtieve ontwikkeling is dit een mooie opleiding om te volgen. Je gaat steeds meer leren op je gevoel te vertrouwen en deze in te zetten, waardoor je dichter bij jezelf komt en blijft.

notebook-3297317_1920
Wil je meer informatie over de opleiding tot Luisterkindwerker?

Wat doe je dan eigenlijk?

Als Luisterkindwerker help je anderen bewust te worden wat er speelt bij een bepaald levensthema, zoals liefde, relaties, werk, ziekte, verlies … of specifieke dilemma’s als bedplassen, nachtangst, faalangst, hooggevoeligheid, stress, buikpijn, niet willen/kunnen slapen, pesten, eenzaamheid, zichtbaarheid …

 

Dat kan voor iedereen; van 0 tot 100, inclusief dierbaren die niet kunnen communiceren door ziekte en overledenen. Je levert een waardevolle bijdrage. Je kijkt wat je in de energie al kunt veranderen en biedt inzichten en handvatten waar de ander zelfstandig mee verder kan. Hoe mooi is dat?

 

Je hebt hiervoor geen eigen praktijkruimte nodig, je bepaalt je eigen werktijd en klantenkring. Voor jouw klanten geldt: geen reistijd, geen vaste afspraken om thuis te blijven of ergens te moeten zijn. Kinderen en dierbaren blijven in hun eigen leefomgeving en hoeven er niets voor te doen.

Wil je je aanmelden voor de opleiding tot Luisterkindwerker?

De opleiding …

De opleiding tot Luisterkindwerker is een MBO+ opleiding en is geregistreerd bij het CRBKO (Kort Beroepsonderwijs) en daarmee vrijgesteld van BTW. Je kunt de opleiding bij mij op locatie of via e-learning volgen. De opleiding bestaat uit 5 lesdagen, een dag per maand en tussendoor ga je heel veel oefenen. De duur voor beide varianten is ongeveer een half jaar en je investering is gelijk.

 

Op locatie:

  • 5 lesdagen van 10.00-16.30
  • eigen studiemap
  • groepsgrootte max. 8 personen

 

E-learning:

  • 5 lesdagen van 9.00-13.00 online
  • toegang tot een studieportaal op internet ter ondersteuning
  • groepsgrootte 1 tot 4 personen

 

Samen gaan we op reis, zodat je na afronding van deze opleiding zelfstandig verder kunt als Luisterkindwerker, conform de Luisterkindmethode van Diana van Beaumont. Jouw investering is jouw enthousiasme, jouw liefde voor de ander, jouw passie voor Luisterkind en luisteren, jouw kostbare tijd om je dit werk eigen te maken en ook €1525,00.

20210803 jpg Kalender opleiding website