Bedrijfsafstemming

Als ondernemer, directielid, (team)manager of afdelingshoofd ben je altijd bezig met de gezondheid van je bedrijf (afdeling of team) en haar ontwikkeling. Wat is er nodig om te groeien of beter samen te werken? Wat staat er in de weg om meer klanten aan te trekken of ben je als bedrijf toe aan een volgende fase? Twijfel je over de aanstaande verkoop, fusie of overname? De energie van jouw bedrijf  kan jou hierover veel vertellen. Met een bedrijfsafstemming stem ik af op die energie om inzicht te krijgen in jouw specifieke situatie en deze te vertalen naar mogelijke oplossingen en antwoorden vanuit deze bedrijfsenergie, zodat jij (en je medewerkers) weet wat je te doen staat. , 

Waarvoor?

Een bedrijfsafstemming is er voor iedere ondernemer, directieleden, afdelingshoofden en teammanagers. Afhankelijk van de aanvrager zijn er wel wat spelregels hieromtrent. Belangrijk aandachtspunt is dat tijdens een bedrijfsafstemming niet geluisterd wordt naar betrokkenen en dus ook geen personeelsdossiers nodig zijn of andere vertrouwelijke informatie van betrokkenen. Het betreft echt de energie van het bedrijf. Wel kan het zijn dat de energie het pand (bedrijfsruimte, klaslokaal of afdeling) waarin het bedrijf zich bevindt meegenomen wordt en dat hoeft niet. Ben jij nu zelfstandig ondernemer en werk je vanuit huis zonder bedrijfsruimte en/of laat je jezelf inhuren? Ook dan kun je op de energie van jouw bedrijf afstemmen.

 

Kortom, heb jij vragen? Maak jij je zorgen over de gezondheid van jouw bedrijf? Wil  je graag weer een positieve flow in je bedrijf? Wil jij meer richting en houvast? Of juist meer verbinding met (of tussen) je medewerkers en je klanten? Wil je een andere koers varen?

Laat mij je dan helpen door het maken van een bedrijfsafstemming om de weg weer vrij te maken, inzicht te krijgen in jouw situatie en handvatten te geven, zodat jij weer stappen kunt zetten in en met jouw bedrijf.

DSC_9185

Hoe werkt het?

Vooraf ontvang je van mijn informatie over de werkwijze en de informatie die ik nodig heb van jou. Zodra ik deze informatie binnen heb, stem ik mij af op de bedrijfsenergie van jouw bedrijf (afdeling, team, pand, klaslokaal …). Ik ga in gesprek op basis van jouw vragen. Ik luister, onderzoek. vraag door en schrijf op wat mij verteld wordt. Niet meer en niet minder. Ik geef taal aan hetgeen ik hoor en schrijf dit voor je op in een verslag, wat een letterlijke weergave van het gesprek is. Ik doe geen analyse en stel ook geen diagnoses. Dit verslag mail ik na afloop naar je toe. Een Bedrijfsafstemming kan confronterend zijn. Onthoud dat er altijd vanuit liefde is gesproken.

Je kunt alleen een bedrijfsafstemming aanvragen als bijvoorbeeld ondernemer/eigenaar, directielid of als afdelingshoofd voor jouw afdeling, als teammanager voor jouw team, als vestigingsmanager voor jouw vestiging of als leerkracht voor jouw klaslokaal (dus niet de kinderen in de klas).

De prijs van een Luisterkind-afstemming is € 85,00. Zodra ik alle informatie en jouw betaling binnen heb, ontvang je van mij binnen circa 2 weken de Luisterkind-afstemming.