Wil jij leren luisteren (energetisch) in de puurste vorm? 
Word luisterkindwerker!

Wil jij ook graag een bijdrage leveren aan een liefdevolle wereld waarin we beter naar elkaar luisteren en elkaar accepteren voor wie we zijn? Zie jij ook zoveel mensen (volwassenen en kinderen) vastlopen in het dagelijks leven en wil je graag een handje helpen door inzicht te geven? Voel jij ook dat wij diep van binnen onze eigen antwoorden dragen en dit voor een ieder verschillend kan zijn? Gewoon omdat ieder mens uniek is.

 

·       Zoek jij naar manieren om sneller tot de kern te komen met jouw clienten? Ben je klaar met het steeds achterhalen van de vraag achter de vraag …. Dan tover je dat in know time naar voren. Richting aanwijzer, pijn snel naar boven halen, gericht kunnen behandelen cq coachen. binnen jouw praktijk als (intuïtief) coach, alternatief therapeut, lichtwerker of anderszins?

·       Wil jij leren luisteren naar jouw intuitie, jouw eigen wijsheid? En leren vertrouwen dat hetgeen jij hoort klopt?

·       Ken jij de onbegrensde mogelijkheden van de Luisterkind en wil je dit graag leren en als zelfstandig ondernemer starten.

Ieder mens (volwassenen en kinderen) is uniek en mag daarnaar leven. Diep van binnen weten we heel goed wat we nodig hebben en dat verschilt per persoon. Levenservaringen, overtuigingen, geloof … het staat ons in de weg. We raken uit verbinding met ons zelf, waardoor we ons naar buiten richten in plaats van naar binnen keren. We kunnen of willen niet (meer) luisteren naar hetgeen in ons leeft, naar dat wat onze intuïtie ons vertelt. Vaak duwen we het weg en nemen onze gedachten het over. En dit leren we ook onze kinderen. Laat staan dat we echt luisteren naar onze kinderen. We bewegen weg.

 

 

Een unieke methode, waarmee je gericht leert luisteren, van hart tot hart

De luisterkindmethode van Diana Hendriks is een fijne manier om te luisteren. De wijze waarop je dat als Luisterkindwerker doet is bijzonder. 

Een Luisterkind-afstemming is een feest van herkenning en biedt de ander houvast. Hoe moeilijk en pijnlijk ook, het voelt als thuiskomen bij jezelf. Erkenning van wat er speelt en herkenning van je eigen rol hierbij. Luisteren naar jezelf of je kind … daar ligt zoveel informatie, rechtstreeks van hart tot hart. Inzicht in wat nodig is en dat ook voelen door het te lezen en te verwerken in je eigen tempo en op je eigen manier. 

Wat leer je dan?

Als Luisterkindwerker geef je taal aan wat er in iemand leeft door vragen te stellen en het gesprek te verwoorden op papier. Je slaat een brug van onbewust naar bewust. De tekst op papier is van de ander. 

Je stemt af, luistert, stelt vragen en schrijft. Diagnose, voorspellingen, adviezen, … het is niet aan jou als Luisterkindwerker, zodat je het verhaal van de ander opschrijft. 

Dat maakt het een hele zuivere verbinding waarin jullie beiden volledig jezelf zijn en er alle tijd is voor het voeren van een gesprek. Tijd, plaats, ruimte, maskers, etiketten … het doet er niet toe. Je spreekt met de meest zuivere vorm van de ander. Je nodigt degene uit te durven vertrouwen op zijn eigen wijsheid. Je leert zelf te vertrouwen op je eigen mogelijkheden als Luisterkindwerker.

Kortom je levert een waardevolle bijdrage aan het leven van een ander. Je kijkt wat je in de energie al kunt veranderen en biedt inzichten en handvatten waar de ander zelfstandig mee verder kan. Hoe mooi is dat?

Voor jouw klanten is deze werkwijze heel fijn en vooral heel veilig. Ze blijven in hun eigen leefomgeving en gaan door met hun leven. Afspraken om elkaar te ontmoeten of om op een vaste plek in rust te zijn is niet nodig. Ze merken er niets van en hoeven er niets voor te doen. 

Na de opleiding kun je zelfstandig als ondernemer aan de slag. Je hebt hiervoor geen eigen praktijkruimte nodig, je bepaalt je eigen werktijd en klantenkring.

Wie help je dan als Luisterkindwerker?

Eigenlijk iedereen. Als Luisterkindwerker stem je af op afstand op de energie van kinderen, jongeren en volwassenen. Hieronder vallen ook ongeborenen, mensen die door ziekte niet kunnen communiceren en overledenen. Een heel breed spectrum dus. Hierbij werk je conform de Luisterkind Methode van Diana Hendriks. 

Mensen komen bij jou om allerlei redenen:

       Zijzelf of hun kind zitten niet lekker in hun vel;

       Zijzelf of hun kind zijn zeer gevoelig en reageren anders dan leeftijdsgenoten en lopen daardoor vast en weten niet wat te doen;

       Hun kind vertoont ongewenst gedrag en ze weten niet meer wat te doen;

       Zijzelf zitten vast in een patroon of overtuiging wat belemmerd om het leven te leiden waar ze naar verlangen. 

       Vragen aan dierbaren die niet kunnen communiceren door ziekte of omdat ze overleden zijn (levensbrug).

       Vragen rondom hun geboorte omdat ze nu tegen uitdagingen aanlopen die daaraan gerelateerd kunnen zijn (geboorteverwerking).

       Vragen rondom het al dan niet krijgen van kinderen (kinderwens).

DSC_8591

Praktische informatie over de opleiding!

Je kunt de opleiding bij mij online volgen. De opleiding bestaat uit 5 lesdagen, een dag per maand en tussendoor ga je heel veel oefenen. De duur is ongeveer een half jaar.

 

E-learning:

  • 5 halve lesdagen van 9.00 – 13.00 online
  • toegang tot een studieportaal op internet ter ondersteuning
  • eigen studiemap
  • groepsgrootte zijn 1 tot 4 personen
  • leren in je eigen vertrouwde omgeving
  • geen reistijd

 

Jouw investering is jouw enthousiasme, jouw liefde voor de ander, jouw passie voor Luisterkind, lekker veel luisteren, nieuwsgierigheid, open stellen voor een ander en het kost €1545,00 (btw-vrij). De opleiding tot Luisterkindwerker is een MBO+ opleiding en is geregistreerd bij het CRBKO (Kort Beroepsonderwijs) en daarmee vrijgesteld van BTW.

Echt durven luisteren, dat is pas dapper!

Luisterkind heeft bij mij veel teweeggebracht en tot mooie resultaten geleid binnen mijn gezin en voor mij persoonlijk. Steeds terugkeren naar mijzelf en luisteren hoe ik mij verhoud tot een situatie en daarvoor gaan staan. Niet eenvoudig, wel de sleutel tot succes! 

 

Het was voor mij tevens de start van mijn bewustwordingsproces en spirituele ontwikkeling. Een mooi avontuur, waar ik iedere dag opnieuw van geniet en parels in ontdek. Ik heb mij destijds intuïtief opgegeven voor de Opleiding tot Luisterkindwerker omdat ik het zelf ook wilde kunnen. Inmiddels heb ik als Luisterkindtrainer al diverse mensen mogen opleiden tot Luisterkindwerker.

 

Samen gaan we op avontuur in de wereld van Luisterkind, zodat je na afronding van deze opleiding zelfstandig verder kunt als Luisterkindwerker, conform de Luisterkindmethode van Diana Hendriks. Ook hier geldt ieder mens is uniek en elk avontuur brengt ook mij weer mooie kadootjes. Niet een leertraject is hetzelfde en dat is iets waar ik juist zo van geniet. Ontmoeten, luisteren en leren … open, liefdevol en met een vleugje humor. 

Agenda

Vrijdag (10.00-14.00) via zoom

Dag 1 – 17 mei 2024

Dag 2 – 14 juni 2024

Dag 3  – 19 juli 2024

Dag 4 – 16 augustus 2024

Dag 5 – 20 september 2024

Contact

Heb je vragen of wil je deelnemen? Stuur mij een mail via onderstaand contactformulier.