Workshops

Naast Luisterkind-afstemmingen en opstellingen organiseert Luisterfeest met enige regelmaat ook thema workshops. Een thema workshop is ook een goed instrument om effectief snel tot de kern te komen. Al dan niet geïnspireerd door andere deelnemers. Bewust worden van wat er voor jou echt toe doet en daarvoor gaan staan en jezelf kenbaar maken oftewel oprecht verschijnen in het feest dat leven heet. Ook hier ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen leven en de stappen die je daarin zet. Jezelf leren kennen is wat mij betreft de boeiendste weg die je kunt bewandelen. Samen luisteren, fijn toch?

 

De eerste stap zetten op weg naar verandering vraagt veel lef … Een kleine stap is soms groter dan de grote stap, die je voor ogen hebt. Iedere stap is goed, je komt altijd weer een stukje dichterbij je eigen doel, bij jouw eigen verlangens.

Op dit moment biedt Luisterfeest de workshop ‘Kiezen voor passie! Wat houdt jouw tegen?’ aan in samenwerking met Leveninverbinding.nu.

Leer kiezen voor jouw passie

Kiezen voor je passie geeft je plezier, energie en laat je stralen! In verbinding zijn met jouw passie helpt jou te leven vanuit je hart. Je komt in een flow, waarin je de tijd vergeet, omdat je vol enthousiasme ergens voor gaat. Overleven wordt leven! Hoe (over) leef jij? Wat houdt jou tegen?

Jouw passie, oftewel jouw diepste verlangen, naar iets …

• Iets, wat je met hart en ziel doet;
• iets, wat betekenis geeft aan jezelf en je omgeving;
• iets, wat jouw hart laat zingen en springen;
• iets, wat jouw leven mooier en makkelijker maakt;
• iets, wat energie geeft in plaats van kost.
 
 

Tijdens onze workshop ga jij:

• weer bewust voelen wat je leuk vindt;
• inzicht krijgen in jouw blokkade(s), wat maakt dat jij niet kiest;
• inzicht in jouw mogelijkheden om te kiezen voor jouw passie;
• inzicht krijgen in jouw eerste stap.
 
Hiervoor hebben wij een dagprogramma samengesteld, bestaande uit diverse oefeningen en we maken ook gebruik van (familie) opstellingen.
 
  • Wanneer:           nader te bepalen!
  • Tijd:                      10.00-17.00 (9.30 inloop)
  • Kosten:                €147,62 incl btw (€122,00 excl. btw)
 
Aanmelden, vragen of anderzins:       
hankehermse@gmail.com / monica@luisterfeest.com

Durf jij de deur naar jouw hart te openen?

Diep van binnen weet jij wel waar je blij van wordt, wat je passie is. Dagelijks leven en levenservaringen maken dat je het contact hiermee verliest. Angsten, blokkades en onzekerheden, we hebben ze allemaal. Dit houdt je tegen om te kiezen voor je passie. Weet dat je altijd een keuze hebt om het anders te doen. Kiezen voor je passie betekent de deur naar je hart openen. Dit laat je energie stromen en geeft je zelfvertrouwen en kracht om voor jezelf te gaan staan. Eigenlijk is het heel eenvoudig, je hoeft alleen maar te luisteren naar wat jouw hart jou ingeeft. En juist dat vinden we met elkaar zo moeilijk. Durf jij de deur naar jouw hart te openen? Durf jij te kiezen voor wat je voelt?
 

Dan is het de moeite waard deel te nemen aan onze workshop: Kiezen voor passie! Wat houdt jou tegen? Ben jij bereid voor jezelf te kiezen en in jezelf te investeren?