aangepast - 1

Volwassenen

luisterfeest2

Kinderen

aangepast - 1 (2)

Geboorte-

verwerking

621f484a-b33e-40c9-8946-03152a963235

Levensbrug

dandelion-445228

Kinderwens

2020 Foto website familieverbond

Familie-

verbond

IMG_6548 Fotografie Marjolijn de Graaf

Wat is een Luisterkind-afstemming?

Een Luisterkind-afstemming is een verslag van een gesprek met jou in het moment, waarop ik contact maak met jouw innerlijk bewustzijn, jouw kern. Een diepere laag in jou wordt geraakt. Dit contact vindt plaats op energetisch niveau. Als Luisterkind-werkers zeggen wij vaak; ‘wij maken contact van hart tot hart of van ziel tot ziel ‘.

 

Het is een zuivere verbinding, waarin we zijn wie we werkelijk zijn en ons niet anders hoeven voor te doen. Hier kun je in contact komen met jouw werkelijke behoeftes. Op basis van jouw vragen en/of door gewoon te luisteren worden je huidige patronen en blokkades zichtbaar. Een Luisterkind-afstemming helpt jou bewust te worden van wie je bent en de vele mogelijkheden die je hebt. Hierin vind je antwoorden, mogelijke oplossingen, handvatten en/of nieuwe inzichten. Je weet het zelf, echter vaak zijn we het contact hiermee kwijt door dagelijkse hectiek of eigen levenservaringen.

Ervaring leert dat iedere Luisterkind-afstemming liefdevol, integer, inspirerend, verhelderend en richtinggevend is!!!

Voor wie is een Luisterkind-afstemming?

Een afstemming kan voor iedereen; volwassenen en kinderen, mensen die zich niet meer verstaanbaar kunnen maken (met verstandelijke beperking, dementie of alzheimer, comapatiënt), overledenen, ongeborenen …. Of rondom specifieke thema’s; zoals geboorteverwerking, geboortebegeleiding, kinderwens, familieverbond of levensbrug.

 

Het voordeel is dat de Luisterkind-afstemming op afstand plaats vindt. Energie heeft geen last van beperkingen als tijd en ruimte. Een afspraak is dus niet nodig en je hebt geen extra (reis) tijd. Je kind kan in zijn vertrouwde leefruimte blijven en jij hoeft niet letterlijk met je billen bloot.

 

Heb jij vragen rondom thema’s: opvoeding, gezin, hooggevoeligheid, spiritualiteit, eigen ontwikkeling, werk, liefde, ziekte, verlies …? Of heb jij of je kind last van bepaalde symptomen; slaapproblemen, vage lichamelijke klachten, spanningen, angsten, boosheid, specifiek gedrag …? Dan kan een Luisterkind-afstemming helpen.

IMG_0008 (1)
Wil jij kennismaken met Luisterkind?

Vraag een mini Luisterkind-afstemming aan. Geheel gratis.

Een mini Luisterkind-afstemming is een kleine Luisterkind-Afstemming

op jou of je kind met daarin een hobbeltje en een handvat, waar je mee verder kunt.

Het zijn echt kadootjes om te geven en te ontvangen!

Geef in het contactformulier aan dat je een mini aanvraagt.

Soms mag je vertrouwen dat dingen goed komen en hoef je je geen zorgen te maken, niets af te vragen en niet te twijfelen. Geef het tijd!

Hoe werkt een Luisterkind-afstemming?

Op afstand maak ik contact met jouw innerlijk bewustzijn en gaan we samen in gesprek. Ik luister naar wat jij mij wilt vertellen. Jouw vragen vooraf zijn leidraad voor ons gesprek. Sommige vragen blijven onbeantwoord. Dan wil je blijkbaar eerst iets anders vertellen. Samen kijken we of we al iets kunnen veranderen in de energie. Er kan een andere entiteit aanwezig zijn. Deze sturen we samen liefdevol naar het licht tijdens de afstemming. Ook werk ik met een stukje regressie tijdens de afstemming als dat nodig blijkt. Inzichten zal ik verder verkennen met jou en ook vraag ik je wat je nodig hebt om te komen tot handvaten. Van dit gesprek maak ik een verslag, wat een letterlijke weergave van ons gesprek is. Dit verslag stuur ik na afloop naar jou toe.

 

Als schipper sta jij aan het roer en ben je zelf verantwoordelijk voor de stappen die je zet, zelfstandig of met professionele hulp. Ik ben geen tovenaar, helderziende, therapeut of arts. De prijs van een Luisterkind-afstemming is

€ 75,00. Na jouw definitieve aanvraag ontvang je van mij de afstemming binnen circa 2 weken.

Wil je een Luisterkind-afstemming aanvragen?