Over

Luisterfeest is een mooi vervolg op mijn eigen persoonlijke (spirituele) ontwikkeling. Weer in contact komen met mijzelf door mijn maskers te laten vallen en mijzelf zichtbaar te maken, is het beste wat ik heb kunnen doen. Hiervoor heb ik een mooie reis mogen maken en mooie mensen onderweg ontmoet. Gemaakte keuzes in mijn leven hebben inmiddels een plek. Dat geeft rust, ruimte en plezier om van het leven te genieten en met een glimlach verder te gaan … waarheen de weg ook leidt.

Een van de wegen die ik heb bewandeld is een Luisterkind-afstemming aanvragen voor mijn eigen dochters. Hooggevoelige dames met een sterke wil wat een continue strijd betekent tussen teveel prikkels en graag van de partij zijn. Diverse thema’s zijn hier langs geweest … wij waren als ouders diep onder de indruk van de Luisterkind-afstemmingen. Wat een mooie spiegel hielden zij voor! Wat ben ik dankbaar dat ik naar hun mocht luisteren. Sindsdien is er in ons gezin veel veranderd. Als gevolg hiervan heb ik mij opgegeven voor de opleiding ‘Luisterkindwerker’ bij Diana Hendriks – van Beaumont, grondlegster van deze methode. Ik ontdekte nog meer de kracht van Luisterkind-afstemmingen voor volwassenen en kinderen.

Bewust worden van overtuigingen die niet van mij zijn en loslaten

Aanvullend heb ik mijn reis mogen vervolgen binnen de jaaropleiding ‘Familie- en organisatieopstellingen’, bij de academie voor opstellingen onder leiding van Hylke Bonnema. Een mooie manier om bewust emoties waar te nemen binnen het (familie-) systeem en de betekenis te voelen, zodat levensenergie weer gaat stromen. Bewust worden van overtuigingen die niet van mij zijn en deze loslaten. Voelen wat er speelt en inzichten krijgen vanuit mijn eigen opstellingen en die van anderen. Kleine stappen zetten met grote gevolgen. Het heeft mij veel gebracht en diep geraakt.

Verschijnen in het feest dat leven heet

Als vrijwilliger op de basisscholen van mijn dochters, in mijn rol als ouder en als (partner van een) ondernemer, heb ik veel geleerd. Ik geniet intens van mijn gezin en twee honden en ben inmiddels ervaringsdeskundige in diverse (levens)thema’s. Heel bewust koos ik voor het moederschap.

Verder heb ik veel ervaring opgedaan als bedrijfskundige in verschillende grootschalige verandertrajecten door het invullen van diverse rollen (inhoudsdeskundige, trainer, procesbegeleider, coach, vertrouwenspersoon …). Diverse mensen wisten mij destijds al te vinden bij vraagstukken gerelateerd aan hun persoonlijke ontwikkeling binnen hun eigen (werk) omgeving.

Binnen Luisterfeest komt voor mij alles samen. Verschijnen in het feest dat leven heet, dat gun ik iedereen! Graag help ik daarbij door naar jou te luisteren!

Als je praat, herhaal je eigenlijk alleen dat wat je al weet, maar als je luistert, zou je zomaar iets nieuws kunnen leren!

- Dalai Lama