Familieverbond

Hoe gaat het bij jullie thuis? Is er veel spanning onderling of voel je strijd tussen bepaalde gezinsleden en kun je niet achterhalen wat er nu werkelijk speelt. Soms is niet zichtbaar wie welk aandeel heeft in jullie gezinsdynamiek waardoor deze in stand blijft. Het is dan zinvol dit te achterhalen en een Luisterkind Familieverbond kan jullie hier heel goed bij helpen.

Ieder gezin worstelt weleens met vraagstukken rondom onderlinge relaties binnen het gezin. Met het gezin bedoel ik hier een familie, die samen in een huis wonen en ook samengestelde gezinnen, adoptie- en pleeggezinnen, koppels zonder kinderen of andere woonvormen, mits je samen in een huis woont.

Waarom zijn jullie bij elkaar? Wat mogen jullie van elkaar leren? Wat zijn jullie valkuilen? Wat vraagt aandacht in jullie gezin? Waarin ondersteunen jullie elkaar? Wat mag er anders? Oftewel; wat is jullie gezinsdynamiek en welke onderliggende patronen, blokkades en overtuigingen houden dit in stand? Wat hebben jullie als gezin nodig om samen fijn te functioneren, met ruimte en vrijheid voor ieder gezinslid? Nieuwsgierig hoe jullie met elkaar verbonden zijn op een diepere laag en wat er speelt? Vraag eens een Luisterkind-afstemming Familieverbond aan. 

Hoe werkt het?

Een Luisterkind-afstemming Familieverbond helpt jullie bewust te worden van jullie onderlinge relaties in het hier en nu, jullie boodschappen voor elkaar en antwoorden op vragen die er leven. Huidige gedragspersonen binnen het gezin worden zichtbaar en voelbaar. Tijdens de afstemming wordt met het hele gezin gesproken en niet individueel. Het gaat om jullie groepsenergie en wat jullie van elkaar mogen leren in dit leven. Het beantwoord de vraag: ‘Waarom zijn wij bij elkaar?’ En het fijne is, dit kan gewoon op afstand, in de energie door af te stemmen op jullie groepsenergie. Je hoeft dus geen afspraak te maken en dus ook niet letterlijk met de billen bloot. 

Een bepaalde gezinsdynamiek of de rol die sommige gezinsleden in nemen kunnen veel spanningen opleven, waardoor er veel irritaties en strijd kan ontstaan onderling. Niet echt prettig toch? Hoe fijn is het als je de angel eruit kunt halen en daar waar mogelijk hier verandering in aan kunt brengen, zodat jullie als gezin ontspannen en met veel plezier samen kunnen zijn.

Bovendien zijn er gezinnen die elk leven weer samen komen omdat ze ergens met elkaar een afspraak hebben gemaakt. Soms is deze afspraak niet meer van toepassing en kan een Luisterkind-afstemming helpen deze afspraak te doorbreken.

Op basis van jullie vragen ga ik met jullie gezin in gesprek. Ik luister naar wat jullie willen vertellen en schrijf dat voor op. Soms blijven vragen onbeantwoord, omdat iets anders eerst aandacht vraagt.  Ik luister, onderzoek, verken, vraag door en schrijf op wat mij verteld wordt. Van dit gesprek maak ik een verslag, wat een letterlijke weergave van ons gesprek is. Dit verslag zend ik na afloop toe. Daar waar mogelijk en noodzakelijk zal ik samen met jullie in de energie ook verandering aanbrengen. 

De prijs van een Luisterkind-afstemming Familieverbond is € 85,00. Zodra ik alle informatie en jouw betaling binnen heb, ontvang je van mij binnen circa 2 weken de Luisterkind-afstemming Familieverbond.