Luisterkind Geboorteverwerking

Emoties of gebeurtenissen rondom een zwangerschap en geboorte kunnen van invloed zijn op de verdere ontwikkeling van het kind. Je kunt denken aan:

 

  • de wijze van conceptie;
  • het verloop van de zwangerschap;
  • de wijze van geboorte;
  • de eerste dagen na de geboorte;
  • angsten en schuldgevoelens van de moeder.

 

Huidige patronen en gedragingen kunnen hieruit voortvloeien. Bijvoorbeeld bindingsangst of het gevoel niet gewenst te zijn op deze wereld, huilbaby’s, angsten die je niet begrijpt, een overbezorgde moeder hebben waardoor je niet op eigen benen staat of juist geen verbinding met je moeder voelen … etc.

Bij een Luisterkind-afstemming geboorteverwerking wordt specifiek naar de tijd rondom de geboorte gekeken. Tijdens de afstemming kunnen we de gevoelsbeleving rondom de geboorte veranderen. Een Luisterkind- afstemming geboorteverwerking kan jou of je kind helpen. Het maakt huidige patronen zichtbaar en biedt inzicht en handvaten om zelf verder te kunnen.

Hoe werkt het?

Als schipper sta jij aan het roer en ben je zelf verantwoordelijk voor de stappen die je zet, zelfstandig of met professionele hulp. Het werkt alleen als je daadwerkelijk aan de slag gaat met de informatie die je ontvangt. Geef het tijd en aandacht! Een Luisterkind-afstemming kan confronterend zijn. Onthoud dat er altijd vanuit liefde is gesproken. Je kunt een afstemming geboorteverwerking aanvragen voor jouw kind of voor jezelf (eigen geboorte). Wanneer je baby continue huilt, is het zeker zinvol.

Ik luister naar wat jij of je kind wilt vertellen en schrijf dat voor je op. Tijdens ons gesprek kijken we of we al iets kunnen veranderen in de energie. Van dit gesprek maak ik een verslag, wat een letterlijke weergave van ons gesprek is. Dit verslag stuur ik na afloop naar jou toe. De prijs van een Luisterkind-afstemming is € 85,00. Zodra ik alle informatie en jouw betaling binnen heb, ontvang je van mij binnen circa 2 weken de Luisterkind-afstemming.