Luisterkind afstemming voor kinderen

Luisteren, echt luisteren naar je kind. Ben jij nog in contact met je kind? Hoor en zie jij je kind echt? Kinderen laten bepaald gedrag of emoties zien om aan te geven dat er iets is. Zij kunnen dat vaak niet onder woorden brengen. Bijvoorbeeld door: slaapproblemen, (faal) angst, boosheid, leerproblemen, boosheid, buikpijn zonder aantoonbare aanleiding, ‘ spoken’ zien, eenzaamheid …. Signaleer je specifiek gedrag bij je kind en maak je je zorgen? Zit je kind niet lekker in zijn vel of heeft het wat naars meegemaakt?  Of ben je gewoon nieuwsgierig naar hoe het met je kind gaat?

Een Luisterkind-afstemming op jouw kind kan jullie allebei helpen. De plek je kind volledig zichzelf is. Vandaaruit durft het zich volledig te uiten. Je kind biedt je vaak een prachtige spiegel! Voor je kind geldt dat je mogelijk iets kunt veranderen waardoor het leven voor hem plezieriger wordt. Hij voelt zich gehoord en daarmee serieus genomen door jou als ouder. Iedereen wil toch dat zijn kind gelukkig is?

 

Hoe werkt het?

Op afstand ga ik in gesprek met jouw kind. Je kind kan in zijn vertrouwde leefomgeving blijven. Ik luister naar wat jouw kind mij wil vertellen en schrijf dat voor je op. Jouw vragen vooraf zijn leidraad voor dit gesprek. Met jouw kind kijk ik of we iets kunnen veranderen in de energie. Als er een entiteit aanwezig is sturen we deze samen naar het licht en waar nodig, werk ik met een stukje regressie. Sommige vragen blijven onbeantwoord. Dan is er eerst iets anders wat aandacht vraagt. Van dit gesprek maak ik een verslag, een letterlijke weergave van het gesprek. Dit verslag stuur ik na afloop naar jou toe. Een Luisterkind-afstemming kan confronterend zijn. Onthoud dat er altijd vanuit liefde is gesproken.

Je kunt alleen een Luisterkind-afstemming aanvragen met schriftelijke toestemming van een van de ouders en bij voorkeur van allebei. Wanneer je kind 10 jaar of ouder is, moet hij zelf ook toestemming geven.

De prijs van een Luisterkind-afstemming is € 85,00. Zodra ik alle informatie en jouw betaling binnen heb, ontvang je van mij binnen circa 2 weken de Luisterkind-afstemming