Luisterkind Kinderwens

Uit eigen ervaring weet ik dat kinderen krijgen geen vanzelfsprekendheid is. Vaak is er geen aantoonbare oorzaak voor het uitblijven van een zwangerschap. Ook is het volgen van een medisch traject om zwanger te worden niet voor iedereen even succesvol. Vrouwen (en hun partners) doen veel om toch zwanger te worden. Wanneer dit niet lukt, kan dit een flinke impact hebben op hun relatie en hun verdere leven. Veel stellen hebben het gevoel met ‘lege handen’ achter te blijven en er niet meer bij te horen. De wereld om hun heen gaat verder en jij doet daar niet aan mee. Ze moeten zich herschikken in hoe ze hun leven vorm wensen te geven. Het accepteren dat een zwangerschap voor jou niet is weggelegd is een flinke klus, die tijd en aandacht vraagt van jou en je partner. Daar horen gevoelens bij als: verdriet, frustratie, onzekerheid, gemis, niet compleet zijn, faalangst of anderszins.

 

Een Luisterkind-afstemming Kinderwens kan jou helpen inzicht te geven waarom jouw kinderwens nog niet in vervulling is. We kunnen kijken of er wel een zieltje in jouw buurt is en of we daar contact mee kunnen maken. Mogelijk krijg je wat richtlijnen op basis waarvan je zelf nog stappen kunt zetten. Het geeft je in ieder geval houvast om verder te kunnen.

Waarvoor?

Als medisch alles in orde is, kan er toch nog van alles aan de hand zijn wat een zwangerschap in de weg kan zitten. Bijvoorbeeld; het verloop van eerdere zwangerschappen, miskra(a)m(en), een buiten baarmoederlijke zwangerschap, een doodgeboren kindje … Het kan zelfs nog verder terug gaan door ervaringen uit vorige levens, blokkades binnen je familiesysteem, auralifters of wellicht is het niet voor jou weggelegd. Hier kunnen we naar kijken in de Luisterkind-afstemming Kinderwens.

Kinderen krijgen is een onderdeel van ons vrouw zijn. We zijn er voor gemaakt en als het dan niet lukt is dit vaak erg pijnlijk. Echter niet iedereen hoeft zwanger te worden. Wanneer je deze behoefte niet hebt is dat natuurlijk ook helemaal prima! Er zijn vrouwen die denken dat zij een sterke kinderwens hebben, terwijl ze diep van binnen dat eigenlijk helemaal niet willen. Wanneer dit helder is voor deze vrouwen is dit vaak uiteindelijk een enorme opluchting. Er valt een last van hun schouders en ze kunnen hun kinderwens loslaten.

Hoe werkt het?

Op basis van jouw vragen ga ik met jou in gesprek. Ik luister naar wat jij wilt vertellen en schrijf dat voor je op. Soms blijven vragen onbeantwoord, omdat iets anders eerst aandacht vraagt.  Ik luister, onderzoek, verken, vraag door en schrijf op wat mij verteld wordt. Van dit gesprek maak ik een verslag, wat een letterlijke weergave van ons gesprek is. Dit verslag zend ik na afloop naar jou toe.

Een Luisterkind-afstemming Kinderwens is geen garantie op een succesvolle zwangerschap. Ik voorspel niets, ben geen tovenaar, geen dokter, therapeut of anderszins. Houd er rekening mee dat het pijnlijk en confronterend kan zijn. Onthoud dat er altijd uit liefde wordt gesproken. Geef het tijd om de informatie te verwerken. Een Luisterkind-afstemming Kinderwens kan heel helend zijn in het omgaan met jouw (onvervulde) kinderwens.

De prijs van een Luisterkind-afstemming Kinderwens is € 85,00. Zodra ik alle informatie en jouw betaling binnen heb, ontvang je van mij binnen circa 2 weken de Luisterkind Kinderwens-afstemming.