Kinderwens

Wanneer het verlangen groot is om moeder (of vader) te worden en de zwangerschap blijft uit, heeft dat vaak grote gevolgen voor het leven van een vrouw. Uit eigen ervaring weet ik dat het krijgen van kinderen geen vanzelfsprekendheid is. Lange trajecten zijn soms nodig en veel tranen vloeien. Vaak voel je je onbegrepen en heb je het gevoel met ‘lege handen’ achter te blijven. Ook binnen je relatie kan dit spanning met zich mee brengen. Je partner ervaart het vaak anders dan jij. De draad oppakken wanneer de zwangerschap uitblijft is voor veel stellen dan ook een hele klus.

Een Luisterkind-afstemming Kinderwens kan je hierbij helpen. Het kan inzicht geven waarom de kinderwens onvervuld blijft en of er zieltjes bij haar in de buurt zijn. Soms heeft de moeder nog wat huiswerk te doen, voordat zij klaar is voor een zwangerschap. Wellicht is wat regressie nodig of zijn er auralifters die in de weg zitten. En soms is het niet de bedoeling dat zij moeder wordt, omdat zij dat diep van binnen helemaal niet wil.

Kortom een Luisterkind-afstemming Kinderwens geeft je inzicht en houvast rondom jouw onvervulde kinderwens. Het kan zijn dat je de weg alsnog vrij maakt door aan de slag te gaan met de handvatten, zo niet dan is het heel fijn omdat het je helpt bij het accepteren van jouw situatie en daarin te kunnen helen. 

Waar voor?

Wanneer er geen lichamelijke redenen zijn, kan het zinvol zijn energetisch te kijken welke blokkades een mogelijke zwangerschap in de weg zitten. Dat betekent niet dat een zwangerschap automatisch volgt na het opruimen van deze blokkades. We kunnen het niet voorspellen. Toch is het de moeite waar om dit te proberen. Een Luisterkind-afstemming Kinderwens geeft jou namelijk inzicht wat er bij jou speelt rondom dit thema, wat jou in de weg zit en wat je nodig hebt. 

Dit soort vragen en nog vele anderen komen vaak voorbij:

Waarom lukt het niet om zwanger te worden, we zijn medisch gezien gezond?

Ik twijfel of ik echt een kinderwens heb of laat ik mij leiden door mijn omgeving?

Waarom kan ik mijn lichaam niet vertrouwen?

Hoe kan ik verder nu mijn kinderwens onvervuld blijft?

Zijn er zieltjes bij mij in de buurt zodat ik moeder kan worden?

Heeft mijn eerdere abortus invloed op mijn zwangerschap?

Waarom heb ik alleen maar miskramen?

DSC_9111

Op afstand ga ik in gesprek met jou. Ik luister naar wat jij mij wil vertellen en schrijf dat voor je op. Ook als er een zieltje in de buurt is, maak ik daar contact mee en zijn boodschap schrijf ik op voor jou. Jouw vragen vooraf zijn leidraad voor dit gesprek. Wanneer ik iets in de energie al kan veranderen door middel van regressie of auralifters naar het licht te sturen, dan doe ik dat. Van dit gesprek maak ik een verslag, een letterlijke weergave van het gesprek. Dit verslag stuur ik na afloop naar jou toe. 

De prijs van een Luisterkind-afstemming is € 85,00. Zodra ik alle informatie en jouw betaling binnen heb, ontvang je van mij binnen circa 2 weken de Luisterkind-afstemming.

ps Ik ben geen gynacoloog of waarzegster. Een zwangerschap kan ik niet voorspellen. Wel kan ik luisteren naar wat er jou nog onbewust mogelijk in de weg staat.