Luisterkind Levensbrug

Het verliezen van een dierbare door overlijden of het niet (meer) zelfstandig kunnen praten met een dierbare door ziekte of anderszins is heel verdrietig en moeilijk te verwerken. Soms nog zoveel vragen, nog zoveel te zeggen …. voor beide partijen. Mogelijk kun je elkaar nog helpen en staat een ziekte jullie in de weg, bijvoorbeeld bij dementie, coma of alzheimer. Of je voelt nog zo de aanwezigheid van jouw overleden dierbare en wilt dit koesteren. Hierbij kun je ook denken aan je kindje wat overleden is door bijvoorbeeld vroeggeboorte, miskraam of abortus.

Een Luisterkind-afstemming levensbrug kan je hierbij helpen. Het slaat letterlijk een brug tussen jou en de overledene of degene, die niet zelfstandig (meer) kan praten. Vaak willen je dierbaren jou nog iets vertellen en soms kun je hun nog helpen door bepaalde behoeftes in te vullen. Deze kun je achterhalen door naar ze te luisteren middels een Luisterkind-afstemming levensbrug. Het kan zeer helend zijn in het verwerken van het verlies of het omgaan met de situatie die er nu eenmaal is.

Hoe werkt het?

Op basis van jouw vragen ga ik met jouw dierbare in gesprek. Ik luister naar wat hij of zij wil vertellen en schrijf dat voor je op. Soms blijven vragen onbeantwoord. Jouw dierbare wil dan duidelijk iets anders voorrang geven. Dat verdient eerst aandacht. Ik luister, onderzoek, verken, vraag door en schrijf op wat mij verteld wordt. Niet meer en niet minder. Van dit gesprek maak ik een verslag, wat een letterlijke weergave van ons gesprek is. Dit verslag zend ik na afloop naar jou toe.

Een Luisterkind-afstemming kan confronterend zijn, onthoud dat uit liefde is gesproken. De prijs van een Luisterkind-afstemming Levensbrug is € 85,00. Zodra ik alle informatie en jouw betaling binnen heb, ontvang je van mij binnen circa 2 weken de Luisterkind-afstemming