Luisterkind-afstemming voor jou

Luisteren, echt luisteren naar jezelf. Ben jij nog in contact? Een Luisterkind-afstemming is een verslag van een gesprek met jou in het moment, waarop ik contact maak met jouw innerlijk bewustzijn. De plek waar jij volledig jezelf bent.

Een Luisterkind-afstemming helpt jou bewust te worden van wie je bent en de vele mogelijkheden die je hebt. Huidige gedragspatronen worden zichtbaar en voelbaar. Het biedt je inzicht in en handvaten voor de (levens)vragen, waar jij mee worstelt prive, op je werk of anderszins. Als schipper sta jij aan het roer en ben je zelf verantwoordelijk voor de stappen die je zet, zelfstandig of met professionele hulp.

Een mooie manier om je eigen behoeftes helder te krijgen

Het is zinvol een Luisterkind-afstemming voor jezelf aan te vragen als je worstelt met vraagstukken rondom thema’s als: opvoeding, gezin, hooggevoeligheid, spiritualiteit, werk, liefde, ziekte, verlies … Of als je last hebt van bepaalde symptomen; slaapproblemen, vage lichamelijke klachten, spanningen, je niet begrepen voelen, je niet gezien voelen … Je kunt het ook gebruiken als hulpmiddel bij je persoonlijke ontwikkeling.

Het is een mooie manier om je eigen behoeftes helder te krijgen en te verkennen wat je echt nodig hebt of te doen staat. Je kunt alleen een afstemming voor jezelf aanvragen en dus niet voor een ander.

Hoe werkt het?

Op afstand maak ik contact met jouw innerlijk bewustzijn en gaan we samen in gesprek. Ik luister naar wat jij mij wilt vertellen en schrijf dat voor jou op. Het voordeel voor jou is dat we elkaar niet hoeven te ontmoeten. Het kost je dus geen extra (reis)tijd en je hoeft niet letterlijk met je billen bloot.

Jouw vragen vooraf zijn leidraad voor ons gesprek. Tijdens ons gesprek kijken we samen of we iets kunnen veranderen in de energie. Als er een entiteit aanwezig is sturen we deze samen naar het licht en waar nodig, werk ik met een stukje regressie. Sommige vragen blijven onbeantwoord. Dan wil je blijkbaar eerst iets anders vertellen. Van dit gesprek maak ik een verslag, wat een letterlijke weergave van ons gesprek is. Dit verslag stuur ik jou na afloop.

Tarieven

Bewust zijn van je eigen zichtbaarheid, de rollen die je aanneemt en maskers die je voorhoudt is een eerste, grote stap naar verandering. Het vraagt een open houding van jou. Het werkt alleen als je daadwerkelijk aan de slag gaat met de informatie die je ontvangt. Geef het tijd en aandacht! De prijs van een Luisterkind-afstemming is € 85,00. Zodra ik alle informatie en jouw betaling binnen heb, ontvang je van mij binnen circa 2 weken de Luisterkind-afstemming.