Wil jij Luisterkind-werker worden?

 

De Luisterkind-afstemmingen voor mijn eigen dochters waren voor mij aanleiding om de opleiding tot Luisterkindwerker te volgen. Ik was onder de indruk van de resultaten en het heeft mijn gezin veel gebracht. Ik wilde dat ook kunnen. Als Luisterkindwerker help je anderen bij het bewust worden van wat er nu daadwerkelijk speelt rondom een bepaald dilemma of thema door te luisteren. Je verkent en onderzoekt wat er aan de hand is en biedt een helpende hand daar waar nodig. Gewoon in de energie, dus op afstand. Diep van binnen weet iedereen wat hij nodig heeft, echter dagelijks leven en levenservaringen maken dat je er niet altijd bij kunt.

 

De kracht van een Luisterkindwerker is luisteren … echt luisteren. Voor mij betekent dat luisteren met aandacht en liefde, integer, nieuwsgierig, inspirerend en verhelderend. Je laat de ander spreken, luistert, vraagt door en schrijft op wat je hoort. Dus geen eigen analyses en conclusies eraan verbinden. Het geen je schrijft zijn de woorden van de ander. Je vertaalt jouw gesprek in een verslag, wat een letterlijke weergave is van jouw gesprek. Het verslag biedt de ander inzichten en handvatten om zelf weer verder te kunnen. Je blijft regisseur van het gesprek, samen ga je op reis. Iedereen van 0 tot 100 kan een luisterkind-afstemming ontvangen. Er zijn wel een paar spelregels, die leer je tijdens de opleiding.

 

Bijkomend voordeel van Luisterkindwerker zijn is dat je eigen ondernemer bent. Je bepaalt zelf waar en wanneer je werkt en hoeveel uur. Je hebt geen praktijkruimte nodig, want je luistert op afstand. Voor je klanten ook heel fijn, want zij hebben geen reisafstand en hoeven er niet voor thuis te blijven. Kinderen kunnen gewoon in hun eigen leefomgeving verblijven. Hoe fijn is dat?

 

Ook wil ik graag met je delen dat juist deze opleiding en het werk als Luisterkindwerker mij persoonlijk veel brengt in het kader van mijn eigen intuïtieve (spirituele) ontwikkeling. Je leert te luisteren naar je eigen intuïtie en veel thema’s van de ander raken ook weer je eigen thema’s, waardoor je zelf ook weer mag groeien. Samen op reis dus!

 

Jouw investering is €1525,00 euro. Mijn investering is jullie vijf dagen lang mee te nemen en te begeleiden om zelfstandig luisterkindwerker te worden. De dagen zijn van 10.00 tot 17.00.  In een veilige setting gaan we veel oefenen en van elkaar leren, zodat je vol zelfvertrouwen aan de slag kunt als Luisterkindwerker.

 

Wil je meer weten of wil je deelnemen? Neem dan contact met mij op via monica@luisterfeest.com.

Voor meer informatie kun je ook even op mijn website kijken … www.luisterfeest.com.