Wat is een luisterkind-afstemming?

Vaak krijg ik de vraag wat een Luisterkind-afstemming nu eigenlijk is. Concreet is dat een verslag van een gesprek met jou, je kind of je dierbare, in het moment waarop ik contact maak met jouw (zijn) innerlijk bewustzijn. Dit gesprek vindt plaats op energetisch niveau. Heel fijn want je hoeft er geen afspraak voor te maken en dus ook niet naar mij toe te komen (geen reistijd). Voor kinderen geldt dat zij in hun eigen leefomgeving kunnen blijven en dus niet onnodig belast worden, heel veilig dus.

Een Luisterkind-afstemming helpt jou bewust te worden van wat er werkelijk bij jou en/of je kind speelt. Huidige blokkades worden zichtbaar. Je vindt antwoorden, nieuwe inzichten en “concrete” handvaten, zodat je zelf verder kunt. Vooral kinderen en dierbaren (die niet kunnen spreken) zijn heel dankbaar dat er naar hun geluisterd wordt en ze hun zegje mogen doen. Vaak weten we het allemaal ergens wel, echter zijn we het contact kwijt door dagelijkse beslommeringen en levenservaringen.

Een Luisterkind-Afstemming kan dus voor iedereen! Volwassenen, kinderen, mensen die zich niet verstaanbaar kunnen maken, overledenen, ongeborenen of rondom thema’s als; kinderwens, geboorteverwerking en/of levensbrug.

Heb jij vragen met betrekking tot thema’s als bijvoorbeeld:
– Liefde
– Opvoeding
– Gezin
– Hooggevoeligheid
– Spiritualiteit
– Gezondheid
– Werk
– Persoonlijke ontwikkeling
– Ziekte
– Verlies
– ….

Of heb jij of je kind last van symptomen als:- Slaapproblemen
– Angsten
– Spanning
– Vage lichamelijke klachten
– Specifiek gedrag
– Boosheid
– …

Dan kan een Luisterkind-afstemming heel helpend zijn! Wil jij ook graag een Luisterkind-afstemming? Neem dan contact met mij op via https://luisterfeest.com/contact/ .