Welkom bij Luisterfeest!

 

Hieperdepiep hoera! Luisterfeest is een feit. Een feest wat ik graag wil vieren.

Luisterfeest is voor mij een logisch gevolg van mijn reis tot nu toe om mijzelf persoonlijk te ontwikkelen en mijn eigen levensthema’s aan te kijken. Een reis waarin ik in contact kwam met mijzelf door mijn maskers te laten vallen en te voorschijn te komen. De opleidingen tot Luisterkind-werker bij Diana van Beaumont en de jaaropleiding ‘Familie- en Organisatie opstellingen’ bij de academie voor familie- en organisatieopstellingen, onder leiding van Hylke Bonnema, waren hierin de kers op de taart. Hier heb ik veel mogen leren, ervaren, luisteren, voelen en ontmoeten. Soms confronterend en pijnlijk en altijd vanuit liefde voor mijzelf en de ander. Een mooi cadeau wat ik mijzelf heb gegeven en daar ben ik trots op. Zowel Luisterkind als opstellingen zijn voor mij effectieve instrumenten om snel tot de kern te komen, waarbij jezelf verantwoordelijk blijft voor de stappen die je zet.

Zichtbaarheid ofwel verschijnen, jezelf laten zien en dus ook heel dicht bij jezelf blijven. In mijn beleving geeft dit vrijheid die je nodig hebtom jouw levensweg te bewandelen. Jezelf beter leren kennen is de boeiendste weg die je kunt bewandelen. Dit kan op heel veel mooie manieren. Ik hoop een steentje bij te dragen door naar jou te luisteren. Echt luisteren! Voor mij betekent dat met aandacht en liefde, integer, nieuwsgierig, inspirerend en verhelderend. Iets wat ik heel graag doe. Ik luister naar jou en help jou om naar jezelf te luisteren, zodat jij kunt verschijnen … verschijnen in het feest dat leven heet!

Wil je meer weten? Bekijk dan eens mijn website www.luisterfeest.com of stuur een mail naar monica@luisterfeest.com.