Luister jij naar Valentijn?

Luister jij naar Valentijn?

 

Vandaag is het Valentijnsdag. De internationale dag van de liefde. De een vindt dit een speciale dag en maakt een liefdevol gebaar naar zijn dierbaren. De ander vindt het commerciële onzin. Wat betekent Valentijnsdag voor jou?

 

Ik word altijd wel blij van alle liefde die extra verspreid wordt op zo’n dag. De wereld kleurt roze en rood. Even stil staan bij elkaar en iets liefs doen voor elkaar. Wie wordt daar nou niet blij van? Uiteraard sta ik stil bij de liefde tussen mij en mijn partner. Echter deze week leerde mijn kinderen mij de les dat Valentijn ook voor hun betekenis heeft. Wij hebben een fijn gezin en houden van elkaar, dus vieren we met elkaar Valentijn was hun standpunt. Er wordt hier al de hele week geknutseld, getekend en hartjes uitgedeeld. Ik kan niet anders dan daar heel blij van worden.

 

Voor mij is liefde allesomvattends … iets uitdagends en kent veel vormen;

  • de liefde voor mijn partner;
  • de liefde voor mijn kinderen;
  • de liefde voor mijn huisdieren;
  • de liefde voor mijn werk en mijn klanten;
  • de liefde voor mijn familie en vrienden;
  • de liefde voor mijn medemens en de maatschappij;
  • de liefde voor de natuur;
  • de liefde voor jou als lezer van mijn bericht;
  • de liefde voor ….

 

En oh ja … de liefde voor mijzelf … ook zo’n leuk onderwerk. Herken je dat? Hoe zit dat bij jou? Zou Valentijnsdag voor jou ook een uitnodiging kunnen zijn om iets liefs voor jezelf te doen? Hoe gaat het eigenlijk met jou? Wat houdt je bezig? Wat doe je graag? Van wie houd je allemaal? Wat is fijn? Wat zou je graag veranderen? Welke blokkades kom jij tegen? Of te wel; Hoeveel houd jij eigenlijk van jou? Waar heb jij behoefte aan?

 

Wanneer ik door mijmer over liefde en Valentijn realiseer ik mij ook heel goed dat jij hier wellicht heel anders naar kijkt. Ik reageer vanuit een vaste relatie en een liefdevol gezin. Lief zijn voor mijzelf, kiezen voor mijzelf en aandacht aan mijzelf besteden is voor mij een uitdaging. Ook vind ik het best ingewikkeld om vanuit liefde naar mijn omgeving te kijken wanneer dingen ingewikkeld worden en ik persoonlijk geraakt word. Voor mij belangrijk want alleen vanuit een goede verbinding met mijzelf kan ik liefhebben. Hoe is dat bij jou? Welke uitdagingen ondervind jij in de liefde? Misschien ben je wel alleen en verlang je juist naar een relatie of niet? Of heb je te maken met diverse uitdagingen in je huidige relatie, familie, werk, maatschappij … afhankelijk waar jouw liefde naar uitgaat? Of je mist juist je geliefde omdat deze (ver) weg is, ziek is of overleden? Je situatie bepaalt deels hoe je naar de liefde en wellicht ook naar Valentijnsdag kijkt. Welke betekenis geef jij hieraan?

 

Graag nodig ik je uit hier eens bij stil te staan en misschien juist wel vandaag. Vraag eens een Luisterkind-afstemming voor jezelf aan. Een liefdevol gebaar naar jezelf … luisteren naar jezelf. Op energetisch niveau stem ik af op jou en ga met jou in gesprek over jouw uitdagingen. Diep van binnen weten we zelf wat we nodig hebben. Dagelijks leven en levenservaringen maken dat je er vaak zelf niet bij kunt. Een Luisterkind-afstemming geeft je inzicht en handvatten waar jezelf mee aan de slag kunt. Een Luisterkind-afstemming kan voor iedereen die gehoord wil worden: kinderen en volwassenen, mensen met een verstandelijke beperking, mensen die door ziekte zich niet kunnen uiten, overleden mensen en ongeboren kinderen. Dus van 0 tot …

 

Geïnteresseerd? Kijk eens rond op mijn website www.luisterfeest.com voor meer informatie. Wil je eens kennismaken met Luisterkind? Doe dan mee aan onze Luisterkind Valentijnsactie op zaterdag 15 februari 2020 en schrijf je in voor een gratis mini (zie ook mijn facebookpagina). Een mini is een korte Luisterkind-afstemming met een hobbeltje, boodschap en een handvat waar jij mee verder kunt. Een mooie manier om eens te ervaren wat een Luisterkind-afstemming voor jou kan betekenen! Tevens een mooi kadootje aan jezelf oftewel een liefdevol gebaar naar jezelf. Uiteraard kun je ook een mini aanvragen voor je kind.